Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstvatten


vattenkonstverket
bestod endast av vatten

o vad skickligt
utbrast hängivna konstvetare
det ser ut som riktigt vatten

det är riktigt vatten
sa konstnären

men då är det ingen konst
sa folket samstämt
och protesterade

vatten är alltid detsamma
det är din syn som förändras

nej jag skojade
det är självklart
konstvatten jag använder

där först ljög konstnären
och startade
en lukrativ verksamhet
på den lögnen

drick kranvatten
och du dricker dig frisk

köp kranvatten
vattenkonst
exklusivt kranvatten
här vare kranvatten

du får två
betala för tre




Fri vers av Petter Wingren
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-01 00:42



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Avslöjande satir
2019-03-04

  AiA Maria den fria
*ler*
...vi tror på vad vi vill...eller?

”Grumligt vatten-låt stå-klarnar”

Tack!
2019-03-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Satir med klös,läser jag.
2019-03-01

    ej medlem längre
Men såklart att kranvatten också är vatten! Allt vatten kommer från samma källa, naturen.


2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren