Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


IngerMP


acklimatiserad

 Ett viloläge - att bara slänga sig ner i drivan 

avtrycket formar sig runt en.

- Är jag en ängel nu? 

- med breda vida vingar som pepparkaks form i snö!

Ett viloläge - där man känner sig trygg hos sin själsfrände.

vilande läge som befinner sig här.

Hemma någonstans i sig själv?

Är det tillräckligt?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-01 11:54



Bookmark and Share


  prinscess VIP
Bra att hitta sig själv,bra text
2019-03-05

    ej medlem längre
Ja om man kan hitta hem i sig själv är det nog tillräckligt. Underfundig text.
2019-03-05

    All my ghosts
Bra dikt, men jag fastnade också för bilden. Är det du som är konstnären?
2019-03-05

  Daniel_78 VIP
Härliga texter du delar med dig av. Underfundiga och pratglada med dess läsare. Jag gillar dem.
2019-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Man får väl börja
där man kan, sen
med facit är det ju
lätt som en plätt,
men innan då
kan man ju
sätta segel
tid man vill...
En så´n regel
är bra
att ta till...

2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //