Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Some Zen thoughts ...

 

 

nothing has been done and said
but lots of things appear in mind
it hasn’t to be clear
but, dressed up in a monk’s robe
he just becomes one with life...

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-01 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One