Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda

kärlek är
ett helhetsgrepp
där allt finns med
som vanligt
men på ett annorlunda sätt

ett ljus
ett genomsläpp
en stämning
en klarhet
en mening
där allt kan komma
till användning

där allt som gått snett
blir genomskådat
och hamnar rätt

en händelse
allt mörker avkodat
ger tydlighet
en berättelse

vi ser ur
nya perspektiv
nya djup
bortom ytlighet

vi ser på ett
annat sätt

vi ser liv

kroppslig
andlighet

fruktbarhet




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-02 10:52



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Tar mig friheten att lösa första strofen som en öppning mot en andlig dimension som knyter samman bortom och under religion:

allt finns med
som vanligt
men på ett annorlunda sätt

Helt sant - och - to the point!

2019-03-04

  AiA Maria den fria
Tack för...”en klarhet där allt kan komma till användning”

Vackert-givande-talande ord !
2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren