Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strössel

Du är strössel. En del av mig önskar man kunde leva av det.

Men sockerchock följs av djupa dalar och jag vet att jag behöver annat.

Men ikväll tar jag skeden och äter direkt från burken.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-03 20:24



Bookmark and Share


  danne //
Klart man ska skämma bort sig ibland :)
2019-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden