Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ön i atlanten som fått många att lyfta på rumpan och bara skakat loss Pia skaka loss nu!


reggae …

Musiken

viktig för mig

vet att den gör underverk

Som du gör för mig

 

Het lr svalt

Spelar ö rock´n´ roll

Spelar ingen roll

Man kan inte bara

 

snacka 

om rytmen utan pulsen

ett beat som rockar

Het lr svalt

Spelar ö rock´n´ roll

Spelar ingen roll

 

Återfinner något sensuellt öppet

sin inre harmoniska tryckväxling

oavsett hur svetpärlorna ökar

Rör sig  sakta fort

de har sin egna

koreografi

 

Het lr svalt

Spelar ö rock´n´ roll

Spelar ingen roll

Pulsen gör allt

Man glider sakta så iväg

Så slow så nyktert

själslig berusning  av större mått

Det är vad det är

Och så ere bara.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av danne //
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-04 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //