Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politik skall leda framåt, vara hållbart.


LYCKLIGA GATAN

Kan det bli så att alla politiska uppdrag
medelst en Outsourcing av Konungariket
Sverige; Riksdag, Regering, Kommuner
och Landsting?

Beskeden är tvetydiga, svågerpolitiken
är stark. Arvoden lockar och pockar " I
fädrens spår" med Gustaf Wasa först i
mål...ut med det gamla, in med det nya.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 157 gånger
Publicerad 2019-03-04 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje