Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet

Dina ögon är en soluppgång, gryningsblå.
Dina höfter är två fjälltoppar, snövita.
När jag hör din röst så skälver min kropp.
Din blotta närvaro får allt att svartna.
Paradisiskt när vi skrattar tillsammans.
Jublande extas, vanvettigt hänförda.
Vilda, kåta, eld och lågor, lyckligt besatta. 
Dina bröst dryper utav honung, som jag
hungrigt slickar i mig, mentalt rubbad.
Din viskande mun är en magisk brunn.
Jag älskar när vi är nakna i skogen, två
hemlighetsfulla kärleksväsen, skönandar.
Dina händer förtrollar mig hänryckande.
Svarta spegel död, glitter, födelse, frihet. 

 

 

 

 

 

 

 





 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-05 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP