Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diss

Diss
Såg du
Blicken
som skar genom
luften som tonen ess
svårt att veta
om den klingade
i ess dur
eller c moll
kanske ass
dur eller moll
den korta bekräftande
blicken aningen
av ett leende
kunde ge vid handen
ett f sju
knappast dess 9
nu vet jag
b(add9)
men då måste det vara
ett diss inte ess
just det
det hörde jag nog
redan när tonen
i blickar möttes
och förenades
hemligen
på halva vägen
ett ögonblick
i en musikalitet
av ickeverbal kunskap
nu minns jag
hur kunde jag missa
b(add9)
hur kunde jag
förneka tonen
diss




Fri vers av Petter Wingren
Läst 337 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-06 05:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Frihet - i hela skalan

Tack!
2019-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren