Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omöjligheten

Det gör ont att skriva
eftersom jag inte kan skriva
eftersom jag spenderar dagarna åt att finna
ord som inte finns
och jag sitter på min stol
ser hur årstiderna spolas förbi utanför
hur ålderns spolas framåt
och jag kommer ingenstans
inte i mina berättelser
inte i mina tankar
det är fasansfullt stilla
Jag lägger armbågen mot bordet
handen mot pannan
och blundar
och blundar
och drömmer




Fri vers av NP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-09 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NP