Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanye West


När vi inte pratar med varandra längre
är det konstnären som öppnar sin mun
och pratar högre, sätter fingret högt i luften, örat mot muren
och förvandlas, som förtrollad
till människans kropp

Kanye är vår kropp
kulturen personifierad
han är strömmen som fångar vågorna
brytningarna
broarna och allt annat människan gör
Som väderkvarnar gör vinden till energi
omvandlar han människans susande rop
till speglar

Konsten är människan
och därför är kritiken, kärleken och hatet
alltid riktad mot oss själva
och när vi glömmer det
när vi har tagit bort alla speglar i våra hem
har vi snart inga hem kvar




Fri vers av NP
Läst 147 gånger
Publicerad 2019-03-10 14:45



Bookmark and Share


  AKT VIP
Gillar den sista versen.
2019-03-10
  > Nästa text
< Föregående

NP