Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå var jag tvungen att krossa det



Det var som att timmarna
som passerade
inte spelade lika stor roll
när jag var hos henne
det var som att himlen
och helvetet
hade exploderat i kosmos
när jag talade med henne
och ibland
när jag lämnade hennes hus
nästan smet ut i nattluften
för att hämta lite verklighet från stjärnorna
var världen nog perfekt
och ändå var jag tvungen
som en unge förstör det stora klosstornet
tvungen
att krossa det




Fri vers av NP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-20 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NP