Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överspelat

Hade du spelat dina kort rätt
Hade jag inte rotat fram mitt ess i ärmen
Och nu sitter du där med svarte Petter,
istället för trumf på hand.
En del har tur i spel, en del i annat.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-09 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden