Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återgång till det normala

Nu återgår allt till det normala.
För jag ska sluta hoppas.
Bete mig som folk.
Svara som man gör på sms när man inte varit kär i avsändaren.

Men jag sörjer dig ett litet tag till.
Det som aldrig blev.
Jag sörjer att när jag äntligen drar mig tillbaka,
kommer du inte efter.

Och så småningom träffar du väl någon.
Och jag ska hälsa och le och ställa artiga frågor
och djupandas och bortse från den rostiga kniven
som river inombords.

Men den dagen den sorgen.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-11 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden