Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från golvet

Från golvet
ser det
annorlunda ut

på golvet
är allt
annorlunda

på golvet
visar sig
den annorlunda

sätter sig ner
vid brunnen
ber kvinnan om vatten

på marken
ritar han
kvinnans
tecken

kvinnan
gråter
fuktar hans fötter
kysser med tårar
torkar med hår

han gråter
kvinnans gråt
vid brodersgraven

möter i trädgården kvinnan förgråten
uppstår i henne
från gravens golv

tar hennes namn
i sin mun

dricker den
djupa brunn




Fri vers av Petter Wingren
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-18 00:10



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
Identifikation från livsbrunnens djupdimension - skickligt och välljudande gestaltat inifrån- och underifrånperspektiv! Ett möte!
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren