Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ så som ungdomen var. https://nordicwords.home.blog


Alkoholistvänner

Oss alkoholister emellan

rinner inget blod

flyter bara minnen

från fester och tabletter

kvinnor med beroendepersonligheter

klotterskadegörelse i tonår

varm choklad från livets ord på stora torget

gråa höghus och hashbitar på vinterkvällar

som aldrig tog slut

precis som den ångest

vi aldrig lyckades bortdosera

med skrivna texter, antabus, eller starksprit




Fri vers av ScandinavianDrifter
Läst 361 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-20 16:16



Bookmark and Share


  henke_r
Mästerligt skaldat!
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter