Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ner månen

Gradvis fläckvis
tränger sig
verkligheten
genom idealiserade
skyar
demoniserade
kluster

det avgörande är
hur vi förvaltar
väljer
och realiserar
det realiserbara

ta ner månen
kyss den
blankpolera
sätt upp
den igen
uppochner
på en ny spik




Fri vers av Petter Wingren
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-22 06:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren