Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandkorn



Världen är
små hjärtslag.

Stubbar med
rötter blå

med fotavtryck runt
en rutmönstrad
fallskärm

Hörs en röst
iklädd en vind

av sandkorn
lika många
som sanningar

om hur vi finns




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 187 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-22 13:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den här är ju Storartad till innehåll och syntax - Tilltalar mig MYCKET !!!
2019-03-26

  KattenKin VIP
Åh så ljuvligt, vilka liknelser, oerhört vackert!
2019-03-26

  Lottie Ålhed VIP
Av sandkorn lika många som sanningar om hur vi finns..... Fint!
2019-03-26

  Niliboy
Vi är många, javisst å en del dras med hjärtbesvär, oh ja flimmer!
2019-03-24

  Elinor Sörensson VIP
Svindlande underbar. Älskar varje ord. Fulländad.
2019-03-22

  Nanna X
Jag älskar sandkorn, vi har ju alla sorters i Skåne. Känns som om de är tillvarons minsta beståndsdelar som du gestaltar det i din dikt.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg