Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vännerna mina

Den stunden
när det stillnar
och livet läggs till ro
när skuggorna blir långa
då vill jag gärna tro
att vännerna jag har
de som fanns på riktigt
jag vårdat och har kvar





Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-23 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP