Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karantän superstar

karantän superstar
karameller
letar smällar
brännpunkts-adresser
adresser där
vår kärlek är som
soporna som slängs ut
i trapphuset
ruttnar och stinker, syns
men kanske
kanske gror
hela kvällen
skriva noveller
för att få drömma
för att få skrota
måste få skriva om dig
för att hålla dig kvar
spill ut din röst nu
skrika solo
dom dansar röven
jag är som vatten
shuriken viftas
näspetar-hobby
memoirs of geisha
i karantän och
man blir craycray
utan baybay
är vad dom säger
karantäno
spela keno
superstjärnan
halvmåne-hjärnan
när blir det vår tur
vi har köat länge nu
har glömt länge nu
och om vi har tur
har dom asfalterat minfälten
med nya liseberg
karantän superstar
man blir craycray
tänka på baybay




Fri vers av Love Död
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-03-23 23:43



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Mvg.
2019-04-02

  morgonstjärna VIP
:) ordlös..måste va tufft känslan är bra

2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död