Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

journalister




det är nåt med att se
änglar falla
och bli som oss andra




som att knäcka en gren

ohhhh


och jag tror att hon tror
att hon fyllt hålen i sitt hjärta
hon har supit som fan
och debuterat weed
det finns inget som ekar mer än viljan
att bryta sig fri
och nån streamar läget
mellan hennes ben
som om det är raqqa
ett helt kamerateam
med händer i fickor
som tycker sig se
en livs levande fitta
och läser bara rubriker
och missar poänger
som dom livs levande
journalister dom är med
tangentsmutsiga naglar
och torkande fläckar
i byxorna













Fri vers av Love Död
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-02-07 23:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Intressant skrivet om
Massmedia-smeten?
-"Lär dig skillnaden
Mellan journalister
Och reportrar"sa en
Gång min bror trött
(som"var"journalist)
Och i vilken -press
som det arbetas i,
Skvaller tabloid
Eller lokal-stora
Skillnader där
-emellan trots
allt?
;)
2022-07-31

    Lena Staaf VIP
Tror att texten berättar om hur en journalistisk text kan dra ned en person ( i detta,fall en kvinna) i dyn. Ja - media,har stor makt, en makt under ansvar. Och sociala medier har nästan ännu större makt - en makt utan ansvar.
Starkt skriven dikt!
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död