Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

korridoren











soluppgången är inte relativ,
du är vacker vilka brott man än
begått under natten, kastar
stenen som en fattig riddare, svär
tungan blå om du orkar
sudda mörker kan du väl skyffla
skiten vi bär med oss, eller
din jävel, kärran, ryggsäcken,
vi väntar på det, på nån och
sparkar in varenda dörr
i vår korridor, så kom då
kom då






















Fri vers av Love Död
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-06 18:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Krutrökspoesi. Fetgillas.
2020-11-07

    Lena Staaf VIP
Explosiv dikt, signalerar både kärlek och vanmakt.
2020-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död