Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diamant och aska










det flyger en ängel i rummet
och jag har skurit av mina händer såklart
så jag hoppas att den landar frivilligt igen

en dag
måste väl vingslagen
bli en för många
cirkulerar
landningsplatsen

yippee-ki-yay
motherfucker



och jag räknar




.



det luktar grillat
i vårt kokande kök
hon har låtit cigaretten brinna
ända in
mellan sina fingrar


en kilometerlång sträcka på det mittersta
som sommarn inte träffat
och solen inte nått
den gapar tom
landningsbanan

är hon





och jag cirkulerar
som den gam jag är

letar roadkills


där ligger vi och ruttnar
vid gate 2

och jag tror att det kan nära
men jag kan inte se oss
utifrån


yippee-ki-yay

.

sida vid sida
är diamant och aska




det är bara en annan konstellation
av nån jävla kolatom






vi har hela livet kvar att grubbla
var nåt man sa då







Fri vers av Love Död
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-01-19 12:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text med oväntade vändningar. Känns som en musiktext.
2021-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död