Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att samarbeta med vårdpersonal måste jag förstå deras roll och det är svårt, så här från mitt perspektiv.


Hur känner läkaren sin roll?

För det finns inte många stjärnor där.

-Måste vi läsa igenom allt det här?

-Så mycket står det inte.

-Nej, men man tänker desto mer.

-Precis, det är viktigt att förstå sin..

"Det psykiska måendet vid sjukdom,
är psykiatrins roll,
sjukdom i botten,
behandla sjukdomen,
ta hand om patienten,
behandla inte patienten."

-Den är svår.

-Ja, en riktig utmaning.

-Men jag tror att jag kan skriva..

"-Ta hand om mig..
Det var de första orden och på jorden växte du."





(Ge mig näring, när jag är skör.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-26 10:42



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Utifrån filosofins perspektiv.
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP