Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mono log inside your self or is´t outside after all ?


efterhängsen

De slutar inte


enerverande  som en skakig tur i linbanan där nervositeten


binder en extra tråd men på fel ställe.


Det stärker inte utan är ihållande, en hiskelig färd genom livet, påträngande svajar det till vid varje stolpe något är påväg att brista.


Klängigt rycker det vidare mot toppen där obändig vind regera visar sin profana auktoritet, näst intill okuvligt att fly!


När man väl är där hur tålmodig är man!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-26 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //