Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill snorta dig till evighet

 

 

Jag kelar

med din hermetiskt tillslutna aska,

placerad i en obscen urna

som dekorerats med skällsord,

vissna liljor och besvikelser.

 

Jag vill snorta dig till evighet;

en lina svart liv...

och förbli din, Bara din.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-03-27 14:38



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Svart, smärtfyllt . .
2021-03-29

  Ohappa
Kärlek på riktigt.
2019-04-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
När poesin reser sig upp från de döda och verkligen visar sig,ser den ut såhär.
2019-03-29

    Whirlwindpoesi
Gillade denna skarp.
2019-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP