Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande

Det finns fåglar
som inte kan flyga
fiskar
som inte kan simma
däggdjur
som inte kan föda
levande ungar

kärlek kan flyga
kärlek kan simma
kärlek kan föda
levande ungar




Fri vers av Petter Wingren
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-27 18:24



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om kärlekens magi!
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren