Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nejden gäspar

 

 bäddar

lägger tillrätta

skymningens överdragsgrå

ett månsår

sipprar

vitt blänke

till ännu en natt

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-27 21:24



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fin poesi!
2019-04-03

    ej medlem längre
Så enkel
Den säger så mycket
Fångar stämningen
2019-03-28

  Daniel_78 VIP
Väldigt vackra rader
Ett månsår
Jag behåller den gärna
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg