Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juicepress

pang på
rödbetssmothien
pubertala drömmar
suger musten
ur det här rummet
vid tjusex
defibrillator
har du krämen
jag har frukten
men inte pressen


men hitta den då
du har ju redan

börjat ruttna


du har fått in foten
på arbetsmarknad
resten av benet
sjuttiofem procent
av kroppen
svälj ditt hjärta
innan du säljer det med
låt den inte få
det enda som är värt att ha


ett enda liv till
att göra juice av


i ett kugghjul
rulla sönder
varje hjul-last
på en lastkaj
kasta ner den
vid en gravhög
ta din spade
till kontorskub
och gräv ut den
fyll en kassa
bilda jordberg
där är ditt land
herre på täppan
gå ifrån det
ta och chansa
du kan gå nu
köpa din frihet


och din frihet
ska ge dig allting:






elände

och








elände


priskoll, tack




Fri vers av Love Död
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-28 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död