Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De saknade orden


Vill inga ord förklara

Ändå ska morgonens
vassa spjut
skynda mot dagen

Tystnaden tiger och
lyssnar
efter de saknade orden
som borde sagts istället

Kanske förklarat mer
av det som egentligen
ville bli sagt
Men nu vilar i regntung
eftertänksamhet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tysta tankar skriker
men ingen lyssnar
bra skrivet

2019-04-02

  bögpoesi
visdom i orden
2019-04-02

  catharina.jerbo VIP
stämingen kommer fram väldigt bra!
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP