Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro flyttar in

Tro på tecken
utanför
kroppen
utifrån

tillit övertygad
har ni sett
förundrad
kom och se

utanpå
får sin
motsvarighet
inuti

fångad
fascinerad
den kraft
av trovärdighet
han besitter
tillitens centrum
i honom
Herre till vem
skulle vi gå

överlåter
obemärkt
trons berättelse
och autenticitet
åt människan

tro och tillit
flyttar in
med sitt centrum
i det inre rummet
inuti
inifrån

din tro
har hjälpt dig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-03 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren