Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu i gränslandet

 

en tanke flyr förbi

in mellan tallarna

jag tappar den ur sikte

tar hastigt ett steg åt hållet den försvann

inne i slyskogen gripen av mörkret

får tankarna fara

knakande grenar och vinande vindar

vidjor piskar kinden som svider

snavar nästan ramlar

fladdermöss pilar

en uggla hoar

ur fjärran hörs råbocken råma

här i ingenmansland vänder vinden

tystnadens andningsuppehåll

mitt Ja blir så tydligt bland mossor och stenar

Visst var det väl Du

i en skymt mellan träden

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-03 10:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj så fin. Levande naturlyrik. Vändningen i slutet effektfullt. Du kan skriva!
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg