Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Vakna
blomma
vakna
frukt
vakna
människa

se dig
omkring

slut dina ögon
sedan

andas några
lätta andetag
av mening

för att åter
somna in




Fri vers av Petter Wingren
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 15:58



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så känner jag ibland. Det läker. jag tar din dikt till mitt hjärta.
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren