Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stadskanten

Asfalt och betong; 
lärkans drill över fälten 

- kontrastrikedom




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-03 16:50



Bookmark and Share


  ULJO
Var sak har sin tjusning
2019-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP