Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tiden är mogen

Med slutna ögon
synliggörs någonting
jag inte sett förut

Det meningsfyllda
i kärnhusets mitt

Frön som bär frukt
då jag också tar
hand om mig själv

Öppnar bara ögonen
en kort sekund

För någon som ser
tänker och förstår

En som därefter stilla
ger mig lugnet åter

Likt en dyrbar gåva

När tiden är mogen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-04 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP