Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aforismer4apr19

Under skönhetssömnen vakar fulheten.

---

Nostalgin var bättre förr.

---

När finmotoriken är på topp fattar vi ingenting – mellan tummen och pekfingret.

---

När Fan går på torra land känner sig trygga räkan trots allt som fina fisken.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-04 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP