Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inombords förlåt

Jag sitter i en soffa som nyss var delvis min. Ser möblemang vi köpte gemensamt i alla vrår. Industrilampor, fårskinnsplättar och ett olivträd som dubblerats i storlek.

Bredvid mig i soffan min tvåårige son, på golvet hans storebror. Samma streaming som i lägenheten sju minuter härifrån. Mamma ska gå snart, nu kom pappa hem. Mamma, du ska vaaara här. Jag kan inte (inombords förlåt).




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-05 12:55



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Uppbrottet. Det svåra.
Fångat på ett sätt där smärtan lyser igenom.
2019-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden