Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Musslan och igelkotten

Jag hade bestämt mig
Byggt en mur, låst dörren, valt målbilder
En mussla - inget mer skulle jag avslöja
En igelkott - söt men rör mig inte

Så letade du dig in i drömmen
Du sa sånt du aldrig sagt
Dina läppar och händer överallt
Omtumlad vaknar jag

På golvet krossad sten
På stranden en uppspolad mussla
Jag letar i trädgården
Men av igelkotten inget spår




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-07 08:02



Bookmark and Share


  TT
Riktigt bra diktat! Gillar denna mycket!!!
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden