Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräftans vändkrets

 

i dyningsmusiken

vid västhavets strand

står en människa

till anklarna i vatten

tiden har stannat

synfältets gräns är

horisontens rand

armar och lungor

för samtal

med någon osynligt

närvarande

större än ord

 än frågor och svar

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 14:21



Bookmark and Share


  Niliboy
Gåtfullt, så kan poesin spränga gränser å försätta oss i lindarnas le där de tolkar poeterns till det bästa!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg