Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fredagsmys

 

Mitt vita avsked

dekorerar ditt ansikte:

Hänger i små strängar från din haka,

visar att allt är över:

Vänligen kräla hem.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 933 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-08 21:23



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
likt james fjong och john holmes har han i dikten sting.
2019-04-09

  objekt3
men skrattar


2019-04-09

  Gunnar Hilén VIP
Någon hade nyst
2019-04-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Att lämna slagfältet med väl förrättat värv,är regel för en man med hedern i behåll.
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP