Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

Framsidan tom.
Inte ens signaturen finns kvar.
Baksidan däremot sig lik:
ett höstlandskap
några människor i slitna kläder
och en hund som luktar illa.
Röken från tåget
som försvinner in i tunneln
är från tidigt nittonhundratal
och skall strax få mig att
hostande
ställa tavlan i garderoben.
Så där!
Då var jag av med den.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist