Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
drömmar om det som komma skall


svävande så som vi

 

 

anar mer än ser

dig komma

dina fötters

nakna sand

 

solen mejslar dig

allt närmare

din konturs klänning 

flammar mig ur motljus

 

vår sommar knoppas

på väg mot blomning

ängsbukettens hjärtan

öppnar sina kronblad

nyfödda kalkars

dofter lockar

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-10 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg