Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett urval ord som mobilen föreslår


Moblismer för höger tumme

Att vi har evigt liv och inrättar ett område där jag är och det var en del av ett visst projekt som man försöker ge ord åt via sin erfarenhet och mina kunskaper när jag gör det som finns i nuet. Vad är det för fel och brister hos något annat än den fiktiva språk konstruerade fas med tiden. Hej igen nu är det som säger att aldrig så välvilliga symbolhandlingar gör någon skillnad från början vilka som man försöker ge ord åt via sin erfarenhet i form av en bild.

 

Vad gör du när jag hör berättas och det som existerar enligt livets ord startar församling i Norge. Vad är det för fel och brister hos något annat? Är det inte frihetens land allt stöd och hjälp till självhjälp? Det har ropat efter ett visst intellektuellt arbete som man försöker ge ord åt via sin erfarenhet.

 

Det finns ju inget annat att förnimma än den känsliga frågan om det man uttalar sig om. Hej igen nu är det en värld av oss befinner sig i form av det ultimata klippet  och regelverk.




Övriga genrer av Algotezza VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-10 22:58



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så där låter vanligt tal när jag är (ord)trött i huvet!
Undrar hur du gjorde.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP