Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Autism

Du sätter ord på känslor
som ingen annan kan
en ordkonstnär av rang
men de säger
att talet ditt försvann
Ty kan de dig inte tyda
eller hitta språket i en bok
när du inte grammatikens lagar lyda
måste du ju vara på tok.
Du målar bilder med ditt väsen
sprider färger med din själ
men passar ej i mallen
det går inte för sig
det kan aldrig gå väl.
Att du tagit klivet
gjort ett aktivt val
att den var för fattig
denna värld
för att stanna kvar
kan inte accepteras
kommer inte på tal
De tvingar dig tillbaka
av kärlek och egoism
från paradiset ditt
som kallas autism.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-04-12 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP