Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var då det

 

 

...när pappa stoppar sin grynkorv i mammas gryta...

Per Oscarssons fantastiska sexualupplysning i Hylands hörna på -60-talet chockade hela svenska folket. Nuförtiden är vi alla härdade vad sex beträffar.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-13 11:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
När Oscarsson började ta av sig kalsong efter kalsong gick farsan i taket
2019-04-14

  BenGust VIP
Hela familjen kollade.
1966 vill jag minnas.
2019-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag såg det avsnittet första gången det sändes.
2019-04-13

  Fulbergarn
ha ha
ja jag minns gubben i lådan
2019-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP