Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

domarjävel/slicka eldorado


håll huvudet högt
över isen
du så trivs i
broder du kan inte ens åka skridskor
ändå ska du
lämna hjärnan
mitt i rinken
öppen för cross check
och offsiden



ja
broder


du behöver inte
fler ramar
rinken
är ett minne
om du fattar
barrikader
är spottkoppar
doers do and
domare

håller bara i nån jävla visselpipa



vem minns en enda
pekfingrare



vem tänker på kråkor
när det finns påfåglar
varför lyssna på kraxen
när det finns



allt som inte är det




tror ni frihetskämpar huggs ner
för att dom håller tycke och smak
och status quo i handen?
blir det smultron till barnen
ifall inte nån sätter fart?



ät gräs ett tag
skit ut
nationalparker
och våga vägra
bli en domarjävel



bara somna om igen och
dröm vått om eldorado
vad det än gäller
bara vakna upp igen
i blöta sängkläder


för där det ligger
nånstans efter cross checken
eller offsiden
får du slicka på den och
hoppas att nåt fastnar







Fri vers av Love Död
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-03 15:17



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tittar in ibland här nu för tiden. Du är en av få behållningar. Snyggt som fan.
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död