Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greta ska träffa påven!

 

 

undras över hur resan påverkar den globala uppvärmningen och miljön...

kan de inte Skypa istället och skona miljön?

leva som man lär var det...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-15 08:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Thunberg. Det nya nationalhelgonet. Som man INTE får kritisera.
2019-04-15

  Bodingen VIP
Vem fan är Greta?
2019-04-15

  Larz Gustafsson VIP
Greta Thunberg har blivit den nya "Heliga" Birgitta.
Sjukt!
Påven är ju ett lågvattenmärke. En falsk profet och en antikrist.

Jag tar avstånd från Greta och hela den där hysterin.
2019-04-15

  Fulbergarn
det vore bättre för välden om USA:s inrikesflyg bantades ner
2019-04-15

  Onomatoprofet VIP
Som Birk sa Greta åker tåg. Och om det är nån man vill träffa IRL så är det påven eller Dalai Lama dvs om man är troende.
2019-04-15

  Kungskobran VIP
Greta är ingen vän
av den globala uppvämningen
hon predikar jordens undergång
med buller och bång
det tror jag inte på
men vi kan göra så gott vi kan ändå
2019-04-15

  Birk Andersson
Greta åker väl alltid tåg el elbil, men ja, många fler mötan av henne och andra hade kunna ske via Skype!
2019-04-15

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Bättre träffa påven än blondinbella, dessutom fröken Greta tillhör dem besyddade kvinnor i den heliga anda, sin mamma har long erfarenhet i moderna nunornas sunda liv still på kloster över Europa.
Om Sverige har någon att skryta med är Gretta och sin familj.
2019-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP