Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tinder

Jag fattar att jag missuppfattat appen. Att poängen inte är att avfärda så många som möjligt. Men ingen av dem är du.

Redan efter två veckor har jag tömt appen. ”Det finns ingen nära dig”. Det finns ingen mellan 35 och 45 år i en radie om fem mil utgående från innerstaden på Sveriges folktätaste stad.

Min vän har samma inställningar och bor en halv kilometer ifrån mig. Hon har använt appen i sju år och aldrig fått slut på män. Men det kommer nya. Över natten får jag 82 nya män. Jag swipear dem på 3 minuter. Läser tre profiler. Skidor, golf, surfning. Ingen av dem är du.

En dag kanske du dyker upp i flödet. När allt skitit sig med hon denna där. Då ska jag superlikea dig under förespegling att det är en ironisk gest från en gammal flört. Nån det aldrig blev något med som helt har kommit över dig. Appen är återigen tom.




Fri vers (Fri form) av Där dit vinden
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-15 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Där dit vinden
Där dit vinden