Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notre-Dame




Vi går hem.
Genom dimman.
Ut ur den.

In i röken.
kylan
och värmen.

Allt brinner ner
likt Notre-Dame,

för allt kan förgås
på en dag.

Och såra mig. djupt.

Även jag kan,
såra dej.

Även du,
såra mig
Så som

Notre-dame

gjorde,

djupt.

Allt är aska
i ditt hår
och i dina tårar,

fast solen skiner
och det är vår.

Just en sån dag.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 288 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-04-16 17:52



Bookmark and Share


  rockenroll blåa
wow den här var ju fantastisk
2019-04-23

    ej medlem längre
Så djupt du skriver
Imponerad
2019-04-22

  Minkki VIP
fin koppling mellan yttre och inre verklighet - "för allt kan förgås / på en dag".
2019-04-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Mycket Bra och fin tajmning !!!
2019-04-17

  Nanna X
Den var fin. En personlig tolkning av en katastrof.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg