Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

punchline bingo

och vännerna du fått genom åren
vet inte vem du är
för du
är nån ny
vid varje busstopp du
klev av i tidaholm som james dean i
jönköping som
rocky i asap mob


eller nåt sånt


den oklaraste jäveln jag vet sa en
när jag kom in i kjol och
nipple clamps sa
ska vi på biografen
jag vill lära mig
spanska verb


och en annan cyklar omkring och
säljer weed på lösvikt
vi sa kompis
du får göra avdrag
för fickludden
så han började med svamp
sen yoga
fiske
till frimärken
heroin
boxning
han är

torsk på räddningen


och en annan som behövde räddning han
spydde blod igår kväll
jag kunde inte röra mig jag sa
vi måste upp till akutsjukhusen

men han bara torkade sig sa
"läget med dig?"



kan det där med
repliker



mina kokar i en gryta nånstans

mellan youtube och
actionfilmer






Fri vers av Love Död
Läst 334 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-29 16:26



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
jag gillar den! du skriver så rått. "den oklaraste jäveln jag vet" fick mig att le.
2020-12-06

  Ingvar Loco Nordin VIP
Låter så rackarns initierat - men om det Är det, och du kan skriva så här briljant, så tackar jag ödet, makterna och slumpen för det. Dina texter lämnar ingen, och absolut inte mig, oberörd!
2019-05-31

  Fulbergarn
Mycket här,
"avdrag
för fickludden"

:)
2019-05-30

  danne //
skön
ja glänser lite hipp iti hopp med sköna beat , det ryker rök av orden så himla grynt , hit it!

skön som sagt :) diggar det!
2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död